Servicii imobiliare in Bucuresti

Despre Catoma Property Invest

Catoma Propert Invest a fost fondată de 2 parteneri cu o largă experință în domeniul imobiliar si juridic, care împreună cu echipa de brokeri imobiliari, sunt ceea ce un client prudent caută: un partener de încredere în tranzacțiile imobiliare.

Catoma Property Invest pune la dispozitia clientilor servicii profesioniste în domeniul imobiliar, de la consultanță și evaluarea proprietății până la asistență juridică și informarea corespunzatoare a clientului.

Echipa noastra pune accent pe identificarea nevoilor si dorintelor clientilor, ulterior propunand oferte clare și soluții concrete. Incercam sa creem o relație profesională care are la bază încrederea, întrucât este important să fie cunoscut potențialul de achiziție al clientului, motivarea și calificarea acestuia de a cumpăra sau închiria un imobil.

Experienta echipe noastre are la baza o formare profesionala continua care izvoraste  din dorinta de a intelege cat mai bine nevoile pietei imobiliare si de a veni in intampinarea clientilor cu solutii personalizate.

Pentru a realiza o tranzacție imobiliară profitabilă pentru ambele parti, la un preț corect, consultanții noștri imobiliari, te vor ajuta cu o evaluare profesionistă și respectiv cu o expunere reala a situatiei. Catoma Property Invest sustine educarea pietei imobiliare, printr-un mod de lucru profesionist, prin urmare suntem un jucator activ care sustine reprezentarea exclusiva oferind argumente solide care vor avea ca finalitate rezultatul dorit intr-un timp scurt.

Catoma Property Invest

Catoma Property Invest este o companie noua pe piata de real estate.

Sfera de interes cat si obiectivele companiei se adreseaza atat pietei de retail cat si pietei corporate, 

Sustine educarea pietei imobiliare printr-un mod de lucru profesionist, prin urmare suntem parte din jucatorii pietei ce sustin reprezentarea exclusiva oferindu-va argumente clare ce vor aduce rezultatul dorit intr-un timp relativ scurt.

Contact

 • SEDIU:

  Bucuresti, Calea Floreasca nr. 79, ap. 1, DM, sector 1 

  Fax: 0311 079 911
  Telefon: +40 738 849 194
  E-mail: office@catoma.ro

   

  DEPARTAMENTE: 

  Departament VANZARI

  E-mail: florin.toma@catoma.ro

   

  Departament JURIDIC

  E- mail: juridic@catoma.ro